Kunnskapskonferansen 21/11-19

Digitaliseringsminister Astrup slår fast at det ikke egentlig handler om teknologi, men om kultur, ledelse og kompetanse, samt tørre å utfordre det eksisterende. I tillegg understreker han viktigheten av å ikke bare utdanne neste generasjon, men også de som er i arbeidslivet. #digitalisering #bærekraftsøkonomi #bærekraft

Silvija Seres stilte også opp på Kongsvinger, og er et fyrverkeri av ei dame. Med kunnskap og forståelse for samfunnets oppgaver og utfordringer er er det alltid interessant å høre hennes foredrag. silvija.seres@gmail.com.

Stikkord fra konferansen: Droner – AI, kunstig intelligens – slido.com – digital Norway – perspektivmeldingen – varer som varer – bærekraftsmål – 5G (1000mb/s) – fra lineriere til sirkulære – unngå silotenkning – «work life balance» = Norge.

Nikolai Astrup
Erik Aasheim ledet konferansen, her intervjues Seres

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *