KIL til topps med ny trener?

Den rutinerte finnen Mika Lehkosuo ble onsdag presentert som KILs nye hovedtrener.

Finnen har en lang spillerkarriere bak seg med erfaring fra finsk liga og AC Perugia i italiensk fotball, samt det finske landslaget. Som trener har han de siste fem årene trent det finske topplaget HJK Helsinki, men måtte forlate klubben i mai. Før dette trente Lehkosuo FC Honka. Lehkosuo har signert en 2-årskontrakt med KIL.

KIL har hatt ett sted mellom 15-20 navn som hovedtrener de siste ti årene, så det blir spennende å se om vår nye finske venn kan holde trenerstolen en stund fremover. Det ville i så fall være veldig hyggelig, og et unntak.

Lykke til, vi sees på Gjemselund!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *