Open Space som møteform

Ingen problemer kan løses fra den samme bevisstheten som skapte den. Vi må lære å se verden på nytt.

Open Space er en møteform som åpner muligheter for nyttiggjøring av intelligensen i en gruppe og legger til rette for effektiv samhandling på høyt nivå. Harrison Owen oppdaget metoden i 1983, etter en stor internasjonal konferanse som han hadde forberedt i mer enn ett år. Tilbakemeldingene som gikk igjen var at konferansen var bra, men at kaffepausene hadde vært det mest givende. Først kjente han seg truffet – det som hadde oppstått der og da mellom deltakerne hadde vært det mest verdifulle, mens det som han hadde forberedt så lenge ble rangert deretter. Men så inspirerte disse tilbakemeldingene en grundig analyse av kaffepausenes energi, som endte med beslutningen om å skape en konferanseform som trakk kaffepausenes dynamikk og underliggende prinsipper inn i kjernen av konferansen. Les mer om Open Space som møte- og konferanseform

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *