2020 er her, lykke til!

Hva har vi lært i 2019 og hva tar vi med oss videre i vårt arbeid i 2020. Det snakkes mye om «Best Practice», og det er viktig å ikke finne opp hjulet på nytt, men ta med seg gode erfaringer og opplevelser i neste prosjekt, arbeidsplass eller den neste utfordringen man står ovenfor. Samtidig står ikke vår verden stille, den beveger seg i voldsom fart, i et tempo som krever oppmerksomhet og pågangsmot. Ytre påvirkninger vil føre til konsekvenser for vår business, og kunne gi oss hodebry. I kombinasjon med erfaring og stolthet, kreves det endring, nytenkning og mot fra alle ansatte i en organisasjon som ønsker suksess på egne og andres vegne. Fellesskapet i en bedrift har kanskje aldri vært viktigere enn det er i vår tid. Vi må tenke på tvers av avdelinger, tunnel-syn er tabu, og moderne business er å se på tvers av avdelinger og kompetanseområder for å oppnå de beste resultatene.

Selv er jeg klar for nye utfordringer i et nytt selskap, og jeg gleder meg stort. Og fra 2019 tar jeg med meg denne meldingen som gir meg styrke.

Godt Nytt År!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *