God arbeidsplass

En god arbeidsplass må kunne tilpasses den enkelte arbeidstaker, dette er arbeidsgivers ansvar. Ansvaret omfatter også å tilrettelegge for ansatte med redusert arbeidsevne. Arbeidsutstyr skal kunne reguleres slik at det kan tilpasses den enkelte. Egnede hjelpemidler skal være tilgjengelige ved behov, det skal være rutiner for å bruke hjelpemidler, og det skal være plass til å bruke dem effektivt.

– Hvordan skaper man en god og varm kultur på arbeidsplassen? «– Da må man skape trygge medarbeidere. Gi folk tillit og utfordre passe. Ikke detaljstyre, men vise tillit. Kort sagt: Bygge opp den enkelte til å bli trygge og selvstendige individer, som fikser ting selv.» Thomas Andersen, ny leder Boligpartner Gjøvik

Utforming av arbeidsplassenDen perfekte arbeidsplassen10 tips for et godt arbeidsmiljø

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *