IDT Solutions AS

Bli kjent med min nye arbeidsplass, det skal jeg.

Nå starter en ny epoke i mitt arbeidsliv. Jeg er spent og gleder meg veldig til å komme i gang. Har store forventninger til meg selv og selskapet, og har bestemt meg for å ta steg for steg for denne mulighetene er sjelden og skal tas godt vare på. Det handler om å bruke det første halvåret riktig og det innebærer å sette seg godt inn i bedriftens kultur, historie og virke. Rett og slett forstå dens business fra a-å, produksjonen, produktene, markedet og konkurrentene. Ikke minst det å bli kjent med den viktigste ressursen, folka. Blir gøy dette!

We are innovation!

IDT er en helnorsk, høyteknologisk produksjonsbedrift. Siden starten i 1995, har vi utviklet et unikt innovasjonsmiljø og etablert oss som en kvalitetsleverandør av teknologi og design. Du kan blant annet se våre avtrykk i signalbygg over hele Norge, på oljeplattformene i Nordsjøen og når norske langrenn og skiskytingløpere tar gull i OL.

IDT Solutions AS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *