Agenda Innlandet

Hva er det?

Agenda Innlandet er et samarbeidsprosjekt mellom LO, NHO, SpareBank 1 Østlandet og Innlandet fylkeskommune. Aktørene har som ambisjon å løfte Innlandet som region, og bidra til at Innlandet får større nasjonal synlighet og økt gjennomslagskraft. For å få til dette er det blinket ut fire satsingsområder.

Agenda Innlandet konferansen den 14/1-20: Innlandets viktigste møteplass for næringsliv, politikk, forvaltning, forskning og utdanning. Konferansen vil presentere utvalgte tema som er viktige for Innlandet og som inngår i arbeidet med nasjonalt gjennomslag.

Agenda Innlandet ambassadørene: Det skal etableres et program for unge og ambisiøse ledere og rollemodeller fra Innlandet som deltar i arbeidet med kunnskap, nettverksbygging og delingskultur.

Kunnskap, fakta og innsikt vil danne grunnlaget for å fortelle om Innlandets muligheter og vise potensiale for verdiskaping, men også for å avdekke enkeltsaker og områder der det er behov for endring av rammevilkår eller nasjonal politikk.

Systematisk og strategisk kommunikasjon skal gi Innlandet større nasjonal synlighet og økt gjennomslag. Aktuelt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *