Hold farta!

Nå er tiden inne for å gjøre en del oppgaver vi ikke har tid til i en hektisk hverdag. Dette vil gi deg et forsprang til konkurrentene den dagen verden normaliserer seg igjen.

Forhold deg til myndighetenes regler og anbefalinger, og hold deg frisk!

Se tekst video fra Øystein Pølsa Pettersen

«Nå har vi muligheten! Først og fremst er dette noe dritt, for alle. Men i stedet for å se begrensninger og omfang av hva vi går glipp av og taper, må vi se på hvilke muligheter dette gir. Idrettsutøveren i meg skriker nå etter at du som leder bruker denne situasjonen til en mulighet til å gå igjennom hvordan dere jobber. Ta tak i utfordringene du vanligvis ikke har tid til. Det kan være alt fra noe spesifikke arbeidsoppgaver eller det kan være på arbeidsmiljø generelt. Den tida vi går inn i nå er på sett og vis det beste vinduet til å gjennomgå hva dere gjør for å nå målene deres. Kanskje er de ansatte hjemme, uten mulighet til å gjøre det de pleier. Perfekt anledning til å utfordre de på hvordan dere sammen kan skape enda mer glede og moment på arbeidsplassen, samt bevisstgjøre konkret hva som skal til for å få det resultatet dere jager. Vi skal holde oss unna hverandre, men heldigvis er de aller fleste av oss kapable til å jobbe, tenke og utvikle. Som (g)leder utfordrer jeg deg til å bruke tid på suksesskriteriene deres nå, bedre mulighet håper jeg vi aldri får! Konkretisere og forankre de hos folka dine. Energien din følger fokuset ditt. Har du fokus på alle begrensninger i tida fremover vil du gå glipp av alle mulighetene som ligger der og venter!«

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *