Look to Sweden – Leadership inspiration

Proactive leadership for societal good. Swedish nightmare: the lay off of 10,000 SAS (Scandinavian Airlines) employees coupled with too few healthcare professionals to face a pandemic. Sweden’s response? Sophiahemmet, Novare and the Wallenberg Foundations are creating and funding the rapid health care training of the laid-off SAS staff. Brilliant!

ARTICLE BY Megan Penhoet A MUST TO READ!

Denne artikkelen er for meg et eksempel på hvor mye mer taktiske, praktiske, handlekraftige og kanskje mer samlende man er i andre samfunn enn det vi tror vi er i Norge. «We got the money», og det gjøres veldig mye bra her hjemme også, men spørsmålet er om om våre enorme ressurser blir en hvilepute som gjør at alle skriker på staten uten «å tenke sjøl», som Trond Viggo T en gang sang. Synes uansett dette var en interessant artikkel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *