Savnet av en god venn blir stor – minnene lever videre

Jeg minnes Morten Hylle. Det er så ufattelig trist å miste en god venn så altfor tidlig. Morten var en ener, og han kjempet mange kamper på fotballbanen. Og iført drakt nr. 1 sto han fjellstøtt som siste skanse fra barnsbeina av og langt uti 40 årene. Morten var påliteligheten sjøl, en kamerat og kollega å stole på, aldri noe tull, alltid tilstede og det vi sier på Vinger; HEL VED! Kampen mot kreften ble for vanskelig, og alle vi venner som sto han nær, føler med de nærmeste i sorgen. Morten var der alltid for oss, aldri et nei når han ble spurt om å hjelpe til. Og han kunne så mangt, en skikkelig handy man; snekre trapper, bygge garasje, ordne opp, han var uredd og gikk på prosjekter med stor selvtillit, og så nøye han var, ikke en millimeter skulle være feil. Morten var en livsnyter, elsket god mat og en god vin, og hadde alltid tanker om steder å reise, oppleve, og nyte. Vi fikk gleden av å oppleve mange herlige stunder og flotte turer sammen de siste 20 årene gjennom vår vinklubb, som takket være Morten ble like mye en matklubb. Vi har gode ferieminner fra vår siste tur høsten 2019 til Lisboa, og selv om han også da kjempet mot smerter i bein og rygg, så var han aktiv og i godt humør, for en mann! Morten var rett og slett et skikkelig positivt og engasjert menneske. Mye mer kunne vært sagt, men jeg overlater til hver og én som kjente Morten til å tenke over de gode minnene man har, og aldri gi slipp på dem. Hvil i fred kompis❤️⚽️?

Erik, Terje, MORTEN, Dag og Vidar (Gardasjøen)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *