Hvor vanskelig kan det være – #covid19 #hensyn

«Kan dere være så snill å ta inn over dere konsekvensene av pandemien? Den rammer ulikt, den treffer forskjellige mennesker på forskjellig vis. Eldre mennesker og mennesker med sykdom dør av korona, ansatte vil miste jobben med en ny nedstengning og bedriftseiere vil gå konkurs. Sekundært rammer altså en slik utvikling også dere unge voksne fordi arbeidsplasser blir borte. Ingen er fri før alle er fri er et godt gammelt «ordtak» fra arbeiderbevegelsen. Det passer også godt til denne situasjonen. Dropp fylla, vask henda, hold meteren og isoler deg om du er pjusk. Hvis vi passer oss nå slipper vi hardere og vondere tiltak senere.» Thomas Breen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *