Å etterfølge det man sier

Er du en leder som gjør det du sier du skal gjøre og holder det du lover? Det hjelper lite å ha gode verdier, hvis de ikke etterleves av deg som leder eller de som jobber i bedriften.

Kultur gir folk tilhørighet og det bidrar til å lime medarbeidere sammen – når den fungerer bra, riktignok. Kultur er som selskapets personlighet. Strategi er veldig enkelt å måle og tallfeste, man skal blant annet oppnå et visst antall salg, noe som er veldig konkret og enkelt å måle. Kultur er vanskeligere å måle, akkurat som en personlighet er vanskelig å måle. Nettopp derfor kan det være problematisk å opprettholde en god kultur på arbeidsplassen, og det igjen gjør at det er vanskelig å belønne. Dersom alle gjør det vi er enige om og sier, da går det ganske sikkert veldig bra.

«Uansett hvilken stilling du har i IKEA, så forventes det at du jobber på gulvet i fem dager hvert år«

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *