Hvordan gjøre strategisk tenkning til en vane

Ta deg tid til strategisk tenkning

Det er viktig å jobbe hardt – men det som virkelig er avgjørende er å sørge for at du jobber med de riktige tingene. Det er det strategisk tenkning gjør at du kan gjøre. I dette kurset deler Dorie Clark rammeverk og strategier for å hjelpe deg med å gjøre strategisk tenkning til en daglig vane, slik at du kan gjøre det beste ut av din tid, energi og innsats på jobben. Oppdag hvordan du setter deg opp for suksess ved å kutte ut tid for strategisk tenkning og justere rutinen din for å gnistre mer strategiske tanker. Få taktikk for å tenke strategisk om oppgavene og beslutningene som ligger foran deg, samt hvordan du kan gå tilbake til tidligere beslutninger for å fange verdifull innsikt. Finn ut hvordan du endrer måten du nærmer deg gjøre-gjøre-listen på, og undersøker årsaken til problemer for å utarbeide bedre løsninger. I tillegg forklarer Dorie hvordan du konsekvent stiller deg selv de riktige spørsmålene, slik at du ikke kommer av sporet.

Dorie Clark, professor i økonomi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *