Kritisk å ha fokus på eksisterende kunder

Det er ofte mer lønnsomt å beholde eksisterende kunder enn å skaffe nye kunder. 80 % av omsetningen kommer svært ofte fra bare 20 % av kundene, og vi vet at det er lettere å drive mer salg til eksisterende kunder enn å skaffe nye.

«For å holde på kundene er det viktig at du oppdager tegnene før kunden avslutter kundeforholdet. Da bør de pleies med ekstra oppfølging og du må undersøke hvorfor kunden ønsker å gå, samt finne en løsning på problemet.» Confexnorge

Med oppstart den 7/12, og to måneder frem i tid skal alle på salg i IDT Solutions bli behørig oppdatert rundt alle deler av kundereisen og salgfremmede tiltak. Da har vi hyret inn Salgsfabrikken med Øyvind Hammer i spissen som skal sørge for økt læring og forståelse for hva kunden forventer seg av en selger i herrens år 2020.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *