Å sortere beina

ResOp er et godt fungerende styringsverktøy, med visuell framstilling og lett tilgjengelig oversikt over ansvar, oppgaver og dokumentasjon i vår organisasjon. Med dette systemet kan vi binde sammen strategi med kvalitet og alle de oppfølgingspunktene bedriften står ovenfor.

Systemet har vist seg utmerket som verktøy for prioritering av forbedringstiltak, blant annet med utgangspunkt i risikovurdering. En slik vurdering kan gjøres på de tradisjonelle områdene som for eksempel HMS, men også på prosess, vurdering av forretningsmessig risiko etc.

IDT Solutions har gjennom Innovasjon Norge og deres FRAM program kunnet systematisert alle deler av bedriften gjennom god rådgivning og bevisst arbeid internt som legger grunnlaget for riktige og viktige endringer.

IDT Solutions sin Visjon: «100% fornøyde kunder gjennom kontinuerlig forbedringsarbeid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *