IDT Solutions; et industrieventyr på Toten

Til tross for nasjonale- og globale utfordringer, red vi av 2020 på en god måte. Vi har tatt nødvendige grep og gjort justeringer og tilpasninger i forhold til produksjonen og markedet. Alle som jobber i IDT har høstet nye erfaringer i sin arbeidshverdag, ikke minst har vi lært oss selv og markedet enda bedre å kjenne. I IDT gjør vi tiltak rundt motivasjon, vi kjører spesialoppfølging på våre selgere, og vi innfører et nytt intranett for smarttelefoner som skal gi bedre dialog og kommunikasjon internt. Dette er bare noe av de tiltakene som kjøres parallelt for å profesjonalisere hele organisasjonen ytterligere. Vi jobber godt med våre støttespillere som er #Innlandetfylkeskommune, #Gjøvikregionen, #Innovasjonnorge og #NTNU. Vi deltar også i flere interessante og viktige prosjekter der vi sammen med andre tilsvarende bedrifter er med å løfter hverandre mot nye høyder.

Det er gøy å kunne konstatere at forespørsler renner på, og det er positivt å se at vi har kommet veldig godt ut av startblokka i 2021. Med en solid ordrereserve, gode prosjekter på vei inn og forhandlere som sørger for god distribusjon av våre møbel – elektro og sportsprodukter, ser den helnorske industribedriften veldig lyst på fremtiden. Alt blir bra! #idtsolutions

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *