VI OG IKKE JEG

Noe av det første jeg legger merke til når jeg snakker med bedriftsledere er valget av pronomen de bruker når de snakker om jobben sin. Jeg mener det sier ganske mye om lederstil, personlighet og om det er en type leder som jeg ønsker å jobbe med.

En leder som uttrykker at «jeg kjøpte opp det selskapet», «jeg satset på det markedet» eller «jeg gjennomførte en omorganiseringsprosess» vitner for meg enten om en overdreven tro på egne evner, en autoritær lederstil som tilhører fortiden og kan føre til dårligere beslutninger eller en svakhet i kommunikasjonsevner.

Resultater skapes ikke alene. I min bok handler ikke ledelse om å ha makt, men å gi makt. Gode ledere hjelper sine medarbeidere å bli gode, mens dårlige ledere bruker sine medarbeidere til å bli gode selv.

Derfor heier jeg på ledere og personer som omtaler organisasjonen i «vi» form. Det er ikke ansvarsfraskrivelse – det vitner om at de forstår hvordan moderne og komplekse organisasjoner fungerer.

Thomas Holmestad, adm. dir. Johs. Olsen AS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *