Veldedige organisasjoner trenger oss

Det er utfordrende tider for bøssebærere og andre som trenger fysiske møteplasser for å få samlet inn midler til sine formål. Være seg Frelsesarmeen, Idrettslag eller Kreftforeningen.

Det er derfor viktig at vi ikke glemmer å gi og støtte de organisasjonene som trenger det, og som vi selv brenner for.

Spiller du hos Norsk Tipping så sørg for at Grasrotandelen din går til noe du ønsker. Selv spiller jeg KUN på Norsk Tipping og skygger unna utenlandske spillselskaper. Hvorfor? Skal gi deg et eksempel; Til glede for en hel region, åpner i disse dager Raufoss Fotball en splitter ny innendørs hall, med 12 millioner kroner i støtte fra tippemidler. Nada kommer fra milliardene som brukes på utenlandske betting selskap.

Jeg støtter først og fremst tre organisasjoner.

PLAN: Fast trekk hver måned. Som PLAN fadder er jeg fadder for ett barn, og hjelper mange barn med utdanning, helse og beskyttelse.

FORUT: Fast trekk hver måned. FORUT arbeider mot fattigdom og for en rettferdig verden der rusmidler og dårlig psykisk helse ikke hindrer trygghet og utvikling.

KREFTFORENINGEN: Her gir jeg et årlig bidrag, men ser at Kreftforeningen er en av de som lider under Korona tiden, da de ikke får kjørt like gode kampanjer mot folket som under normale omstendigheter. Kreftforeningen jobber for å forebygge og bekjempe kreft samt bedre livskvaliteten for pasienter og pårørende. Stikkordet er forskning, og det koster.

Ellers så finnes det utallige gode veldedige organisasjoner som trenger oss, så velg ut dine og gi!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *