Påskehilsen fra IDT

Kjære samarbeidspartner!
 
Endelig er påsken her, med godteri, sol, ski og bøker, høytiden vi alle holder kjær, og med stillheten vi alle søker»
 
Vi har i over ett år levd i en annerledes tid med permitteringer, usikkerhet i markedet, bekymring for våre eldre og syke og en undring på hvor veien videre går. IDT ønsker å sende en varm påskehilsen til alle sine gode samarbeidspartnere, og vi velger å ha en positiv innstiling, med en klokketro på at fremtiden er lys, akkurat som tiden vi nå går inn i. Status fra innovasjonsbedriften IDT på Toten er at det faktisk går bra. 2020 ble et år der vi red stormen av og tilpasset driften etter forholdene. 2021 startet godt, og vi har en solid ordrereserve utover det nye året. Litt uventet er det at pandemien ikke slipper taket, og at vi i skrivende stund tyr til hjemmekontor og strenge smittevernregler i fabrikk og på hovedkontor.
En tid som denne gir også muligheter, muligheter til å endre oss gjennom bedre prosesser, og enda mer konkurransedyktig produkter.

GOD PÅSKE! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *