EM er topp underholdning

Vi er halvveis i mesterskapet, og jommen har vi fått oppleve fotball på høyt nivå. Prestasjoner i verdensklasse, tabber du ikke skulle tro disse gutta kunne gjøre. Underdogs som slår ut de store, og selvfølgelig de tradisjonelle gode lagene som alltid leverer når de kommer til mesterskap.

Gleder meg til fortsettelsen, selv om jeg vil savne verdens mest profesjonelle spiller; Ronaldo. For en kaptein, for en idrettsmann.

I kveld er det toppoppgjør mellom Tyskland og England. Dette er to lag jeg alltid holder med i mesterskap, mest England… Nå har ikke England vunnet noe mesterskap så lenge jeg har levd, så da har det vært fint å holde med tyskerne, som vinner noe jevnlig.

Wembley 1966 (GER 2 – ENG 4)
Wembley 1996 (GER 6 – ENG 5, pen)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *