Wembley er Europas sentrum nå

Tre matcher igjen av dette mesterskapet som etter innledende har vært en glede å følge.

De fire lagene som står igjen i semifinalene er verdige plassen. Jeg håper på England – Italia i finalen, men vi må se opp for Danske drenger som spiller med hjertet utenpå drakta med Eriksen som symbol for felleskap og fightervilje. Danskene har gjort det før, og kan godt gjøre det igjen. Men England virker solide, mer solide enn noen gang. Et forsvar og en keeper(Everton:-) som ikke har sluppet inn et eneste mål hittil i mesterskapet, imponerende. Så gjenstår det å se om Engelskmennene evner å stå løpet helt ut denne gangen. De har ikke vært i en finale siden 1966… Og semifinaler har de dårlig erfaring med…

Italia-Spania; Spanjolene spiller etter min mening en dørgende kjedelig fotball, fælt å si det men de er lite fristende å se på og jeg håper virkelig at Italia vinner og når finalen. Italia har vist friske takter, kvikke og kreative fremover, mange kvalitetsspillere og ta av, ikke minst så er de potte tette bakover med Giorgio Chiellini som jubler for taklinger, og viser en guts som alle fotballspillere bør ta innover seg og kopiere.

Gleder meg til finalene!

Se kildebildet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *