Arendalsuka 21

IDT er invitert til å si noe om vårt arbeid og våre planer innen bærekraft.

LinkedIn

Facebook

Arendalsuka

17/8, Erik Tollefsen og Cicero rapporterer fra FNs klimarapport. Veldig nyttig, men det er en dyster og alvorlig situasjon vi står ovenfor.🔥🌪💦 Onsdag 18. skal jeg snakke om hva IDT Solutions skal bidra med for en bedre verden.

18/8, I dag har vi i GoGood kjørt en intens runde med 11×20 minutters foredrag under #Arendalsuka for å belyse hva som skal til for at Norge går fra å ligge på forbrukstoppen i verden til å innta ombrukstoppen. Målet var å flytte diskusjonen om sirkulærøkonomi fra en teoretisk tilnærming og over i den praktiske innovasjons- og utviklingssfæren som nå begynner å skyte fart i Norge – og det synes jeg, objektivt sett, vi fikk til 😊

Det var skikkelig lærerikt å få et innblikk i alle de spennende løsningene som nå er under utvikling i alle deler av den sirkulære verdikjeden – og det ga mersmak og inspirasjon til å fortsette arbeidet vårt med å utvikle konkurransedyktige ombruksløsninger i samarbeid med andre.

Tusen takk til Kristin Juland Møller og Håkon Høst Brunsell fra Schibsted, Camilla Skjelsbæk Gramstad fra Elkjop Nordic AS (Part of Dixons Carphone plc), Yngvill Ofstad, Ronny Hammer og Johannes Flem fra Bergans Fritid AS, Siri Furevik Norhagen fra IKEA, Cecilie Lind fra Avfall Norge, Anja Bakken Riise fra FRAMTIDEN I VÅRE HENDER, Paal Frisvold, Dag Arnesen fra IDT Solutions, Villeman Vinje fra NyAnalyse AS og Lars Urheim fra Ope for åpenhet og erfaringsdeling. Det var nyttig og noe vi håper å bygge videre på sammen. Ser virkelig frem til fortsettelsen, for nå er ombruksøkonomien i Norge på full fart forover. 👏👏👏

Se alle innleggene 18/8

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *