God jul til familie og venner!

Julen er her, og året 2021 er snart lagt bak oss. «Bare muligheter» summerer kort opp begivenheter.

Anna, vesle snupp som Gunn Mari kaller henne er blitt ungdomsskoleelev, og trives med nye og gamle medelever på Lena. Mindre ridning i år, men desto mer kunstløp, flott hobby!

Ester Johanne, avsluttet videregående med bravour, og hadde tenkt å takke ja til plassen i Bergen og NHH, men så kom muligheten til å jobbe for Innovasjon Norge i Dubai, og da var valget enkelt. Stortrives, og kommer tilbake til Norge i april ’22.

Jakob, Lever hybellivet på Kongsvinger i kjente omgivelser, og trives godt med det. Har vel noen planer om videre skolegang, men er for tiden kjempefornøyd med å jobbe i Telenor sitt bedriftskundesenter på Rasta.

Henrik, Har stiftet ene»bo»lig med flotte Kristine i hennes hjemby Brumunddal. Flott hus sentralt i byen. DNB er fortsatt Henrik sin arbeidsplass, og bryllup er annonsert og finner sted 18/6-22, vi gleder oss veldig!

Gunn Mari, har som vanlig mange baller i lufta, og det er så gøy å se at Digitale Innlandet (babyen) tar skikkelig form. Det jobbes hardt som vanlig, og dette får kjære Gunn Mari garantert til å bli en suksess. Hytta på Eina er blitt vår, og Gunn Mari er interiørdesigner og planlegger vår sommerperle i detalj. Som sagt hektisk men veldig gode tider for henne virker det som.

Dag, utvikler sammen med gode kolleger et veldig spennende selskap i IDT Solutions. Kjøpt seg ny motorsykkel, er nybegynner i ølbrygging og har solgt leiligheten i Kongsvinger. Et lite bånd er klippet iom. at det ikke er faste uker der nå, men knytningen til hjemstedet vil aldri bli borte. Gode venner pleies i alle retninger og det setter han stor pris på. Ps. Elsker samboeren sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *