Godt Nytt År!

Ingen ting er som å avbryte en juleferie og komme seg på jobb igjen… Rettelse; Det har vært godt med ferie, for hvem liker ikke litt late dager, god mat, samvær med familie og venner, skiturer på dagtid midt i uka, juleferie er jo helt topp!

Men, jobben kaller og når en først kommer i gang og den første timen er unnagjort, er den gode følelsen der som alltid, og jobb og de daglige utfordringer er like gøy som man er vant til.

Nytt år og nye muligheter; 2022 ser ut til å kunne bli et veldig spennende og morsomt år. Neste kvartal for undertegnede er innholdsrikt, og mye uanmeldt vil sikkert som vanlig dukke opp.

Bankers er en aktiv arbeidsplass der Greta Place To Work skal følges opp i hver avdeling, bistand og støtte til alle forretningsområder, ansettelser og strategiarbeid. Ikke minst skal vi få det siste forretningsområdet Smart Rail opp og gå ute hos byggevarekjedene vi har avtale med.

Privat er det bursdager til mine to sønner, snart nyttårsfest med gode venner, alpintur til Stranda, og ikke minst tur til Dubai for å besøke min datter som jobber der frem til april.

Mye som skjer nærmeste fremtid altså, og alltid hensyntas pandemiens bakteppe, måtte den snart ta slutt!

Med ønske om et coronafritt og godt 2022:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *