Å bli motivert

Hvordan motovere seg selv, hver time, hver dag og hvert nytt år?

Det finnes utallige podkaster og nettsider som vet hvordan, og tipser om gode råd, om det er jobb, vekt, trening, samliv, barn, fritid, hobbyer osv.

Personlig liker jeg den humoriostiske men dog så realistiske rådsmetoden som Bård Tufte Johansen og Atle Antonsen beskriver i sin nyeste bok; Gode råd om absolutt alt… (Fikk boka av mine barn til bursdagen min, kanske en baktanke med det…:-)) Jeg leser deres råd, og her blir ingen ting lagt i mellom, den er ærlig, og så ser jeg disse to komikerne for meg når jeg leser, ha, ha ,ha… Uutdannede livsnytere og to vanlige nordmenn som syder av karisma og humor. Det blir liksom en kombinasjon av alvor og latter med diss to karene, og det er jo bra, kan anbefales!

I jobbsammenheng går jeg for motivator Øyvind Hammer. Skal lese boka til Øystein «Pølsa» Pettersen også, men Øyvind har jeg et nærmere forhold til da vi hyret han inn og benyttet hans kompetanse direkte opp mot salgsavdelingen i IDT, og de ansatte generelt. Hammerkoden er delt ut til alle ansatte, og et sitat med Månedens Hammer går ut på internappen til inspirasjon hver måned. Link til Øyvinds podcast.

Siterer Øyvind; «Å lære å motivere seg selv er etter min oppfatning det viktigste man kan utdanne seg i«

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *