Endelig sammen igjen!

Min kjære datter Ester Johanne dro til Dubai i august 2021 for å jobbe for Innovasjon Norge på World Expo 2020.

Har savnet henne veldig, og derfor helt magisk å se henne igjen.

I en hel uke skal tilbringe tid sammen og oppleve Dubai, Abu Dhabi og arabisk kultur.

Emiratene er bygd opp veldig annerledes fra hva vi er vandt til i vesten, noe er bra, noe er ikke bra. Bra og mindre bra ser vi jo i vesten også.

Vi skal i hvert fall nyte luksusen, sola, strender god mat og samvær til det fulle.

Mandag: Basseng og sol. Middag med utsikt til Burj Khalifa.

Tirsdag: Beach club, strand, bading😎☀️💦 og en fantastisk solnedgang. På kvelden fikk vi en flott opplevelse ved Souk Medinat, magisk sted med restauranter, og eksotiske drinker.

Onsdag: Gamlebyen og arabisk kultur. Her handlet vi lokale klær og spiste arabiske matretter. Shopping i Dubai Mall på kvelden.

Torsdag: Starter dagen med vann scooter moro💦 dæsken så fort det gikk!! Besøke EJ sin arbeidsplass; Expo 2020. All verdens kultur og budskap i  paviljongene fra 196 land. Spennende! Se egen sak.

Fredag: Verdens største vannpark på The Palm. Nydelige strender, paradis. På kvelden booket William EJ’s kjæreste bord på toppen av Hilton, drinker og utsikt over Dubai by Night.

Lørdag: Abu Dhabi, arabisk og muslimsk kultur. For en uendelig rikdom som møtte oss. Omvisning på Formel 1 anlegget, Museum, skikkelig arabisk måltid, besøkte palasset og 7 stjerners hotel (eneste i verden?). Avsluttet dagen med besøk i den gedigne Moskeen. Et skue. Tusen takk til Said en bekjent av EJ som guidet oss med en imponerende kunnskap om Emiratene.

 

Søndag: Hjem til Norge, Så trist å forlate Ester Johanne, innrømmer at jeg felte ei tåre. Fineste jenta i verden!

BILDER

Dag i lokal habitt i Moskeen

Flere bilder kommer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *