Expo 2020 Dubai (okt. 21 – mars 22)

Vil du oppleve hele verden på ett sted? Da er Dubai stedet. Men vær rask, for 31. mars er siste dag for verdensutstillingen Expo 2020.

Jeg har vært så heldig å få oppleve dette på nært hold. En fantastisk møteplass for all verdens kultur, business og fremtidsrettet utvikling.

Den norske paviljongen: Det står respekt av Norge og hva de fokuserer på under Expo2020 i Dubai. Som mange andre land kunne man markedsført landet gjennom historien, flotte fjorder, fjell og elver. Istedenfor er all fokus lagt på løsninger og målsetninger mot en grønnere verden, og for Norge; spesielt i havet. Selvskryt og flotte bilder av landet kan man finne ved å google…

Selve paviljongen er i norsk ånd sparsommelig og kanskje kjedeligere enn mange andre, men det er et modig fokus på det viktigste vi står ovenfor, nemlig å fokusere på forbruk og tiltak som bevarer klimaet og vår klode.

Norske Paviljongen
Kinesiske
Sveits

Og midt oppi dette fantastiske opplegget jobber min datter Ester Johanne. Det er en flott erfaring hun kan ta med seg videre i livet. Når jeg reiser hit for å besøke henne ser jeg hvor mye læring og kunnskap hun tar til seg. Etter fem måneder ser jeg forandringer, og det til det positive. Mer selvstendig, bevisst, og ikke minst et stort og spennende nettverk av venner og arbeidskolleger. Dett vil sitte i henne og følge nenne resten av livet. Jeg er rett og slett en stolt far.

EJ ønsker tusenvis av gjester velkommen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *