Digital Innlandet

Et viktig og spennende nettverk som min kone mer eller mindre har bygget opp på egenhånd de siste årene, riktig nok med god støtte fra tidligere styreleder Trond Skjellerud.

DI har utspring i et nettverk som startet opp i Brumunddal, men som nå strekker seg utover hele Innlandet, med en solid økning i antall medlemmer. Ikke minst har Gunn Mari jobbet hardt for å samle andre fag-nettverk i alle fylkets regioner, og fått de til å se at DI er det digitale overordnede nettverket som bør satses på. Det er også inngått et spennende samarbeid med et tilsvarende men ditto større IT nettverk i Värmland som heter Compare. Her er kan det høstes store synergier over grensen, og ikke minst relasjonene mot EU, og de ressurser og mulighetene som ligger der. Her har norske IT bedrifter gode muligheter for samarbeid og i felleskap utvikle løsninger og tilegne seg ny kunnskap.

IDT Solutions kan skrive under på nytten av et slikt nettverk. For da Østre Toten kommune i januar 2021 ble hacket, spredde det seg en ubehagelig følelse også for oss bedrifter vedrørende datasikkerhet. Vi kontaktet Digital Innlandet som loses oss videre til en av sine medlemmer og eksperter på fagfeltet. Selskapet Houmb AS som med sin Digital Security 3-5-10 hjalp oss med å strukturere og sørge for at våre systemer er sikre nok.

Lykke til videre, stå på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *