Utdrikningslag ’22

For en gjeng, og for en herlig dag og kveld.

Lørdag 30/4, med god hjelp fra Halvor, pusler vi med litt snekring og bygger pergola på Kolbu.

Brom brom… så dukker det opp en diger limmo opp på gårdsplassen, hva i hel…. er dette. Så ser jeg tre hoder dukke opp lattermilde og fine. Tore, Vidar og Uno, de tre beste karene smiler og ler og sprudler med ei champisflaske i hånda. Da… er løpet kjørt, da vet jeg hva som venter når de tre galningene dukker opp. Du får en sånn gru/glede seg følelse, for hva venter nå, fallskjerm, strikkhopp og verre enda…

På veien plukket vi opp Finn Erik og heldigvis gikk turen smertefritt til Kongsvinger, og vi konsumerte champis, øl og eggelikør, en pølsestopp på Gata, og ikke minst god musikk, rett og slett trivelig var det.

Vel fremme på Vinger, på med kostyme(bunny), og videre til festlokalet der sto 30 feststemte gutter og ønsket velkommen til en heidundrende fest. Nesten alle i Gent’s dukket opp, Gjøvikgjengen og andre gode venner var representert, og ikke minst mine to sønner Henrik og Jakob.

Kvelden startet med en god og ganske så tøff treningsøkt. videre var det som vi gutta vil ha det, god musikk, godt drikke, herlige samtaler og samvær.

Hovedpersonen toppet det hele med å ta taxi hjem til Kolbu utpå natta… Tja man må da unne seg litt i ungdommen. Kr. 4500,- takk! Betal og glem det 🙂 Men når sant skal sies, helt fantastisk å våkne opp i egen seng søndag morgen.

Så flott at så mange prioriterte å komme. Spesielt takk til min bror og forlover Uno som organiserte det hele, helt topp!

Så hvorfor utdrikningslag? Jo, den 21. mai 2022 skal Gunn Mari Sund Rusten og jeg gifte oss i Sjømannskirken i København. Der samler vi nærmeste familie til feiring og kos to dager til ende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *