Bryllupsfest med stor B!

For en dag det ble! Alle våre beste venner, barna, søsken og nevøer gjorde denne dagen til noe helt spesielt. Gunn Mari og jeg ga vårt JA den 21/5-22, men selveste feiringen ble gjort på Gjøvik den 13/8-22. Ti timer sammen med de beste folka, mer kan ikke to nygifte be om. Photo shoot, solskinn, ankomst i en banangul Vespa, Prosecco, middag, flotte taler, og opptredener fra gjestene. Sommerslagere på Gjøvik gård, spesial ØL for anledningen, pølser og bar, og glade gjester på dansegolvet. Rett og slett feiring i vår ånd.

Den 14/8 reiste Gunn Mari og jeg på bryllupsreise til sol, luksus, spa og deilig mat ved Østersjøens bredd, nærmere bestemt Sopot, Polen.

Foto: Øyvind Strand Endal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *