Everton FC fabler i blinde…

Hva skjer i klubben der halve Liverpool by sine innbyggere har sitt hjerte, og som følges av mangfoldige fotballglade supportere verden over.

Masse ressurser, ny stadion ved Mersey river og en haug med feilinnkjøpte spillere de siste årene. Noe må være fundamentalt feil. Hvor er vinnerkulturen som siden 1878 har kjennetegnet en av Englands mest tradisjonsrike klubber. Sesongen 21/22 endte nesten med nedrykk, og årets pre season var alt annet oppløftende. Sesongstarten er sorgen, og første seier lar venta på seg.

Dette bilde er synonymt med innkjøpsstrategien og hvordan man fabler i klubben som har svidd av milliarder på spillerkjøp de siste årene. Eller er det rett og slett manager, ledelsen og staben som ikke klarer å få det beste ut av materiellet… Måtte det snu snart, vinn en cup, vinn en kamp!

Klikk på bilde…:-)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *