Showkamp mot KREFT 2022

Sted: KK plassen i Kolbu, fredag 26/8 kl. 19:00.

Flere kjente fjes blir å finne i fredagens showkamp mot kreft på KK-plassen. Blant annet får du se Maren Lundby lede laget hvor hoppsjef Clas Brede Bråthen og alpinlegenden Kjetil André Aamodt skal spille.

Selv bor jeg i Kolbu, men stiller til kamp for Vålerenga. Har ingen offisielle kamper for dem, men la vel ned ca. 2000 arbeidstimer på slutten av nittitallet som klubbens administrasjonssjef. Og er vel verdt å nevne at jeg har scora mot Vålerenga i eliteserien, da som spiss for Kongsvinger:-)

For 25 år siden kunne Vålerenga løfte kongepokalen etter å ha slått Strømsgodset i finalen av norgesmesterskapet. Flere av jubilantene fra triumfen tar turen til KK-plassen for å delta i den tradisjonelle kreftkampen. Det er sjette gangen innsamlingskampen arrangeres og totalt er det samlet inn 1,3 millioner kroner, og målet etter helgen er 1,5 mill.

I år ønsker innsamlingsaksjonen å ha fokus på prostatakreft. De siste fem årene står denne formen kreft for hele 26 % av alle tilfeller hos menn. Alle inntekter i forbindelse med Kreftkampen går uavkortet til Kreftforeningen. Gi din støtte!

Vidar Davidsen er trener for Vålerenga 97 sitt lag, mens Leif Tore Linnerud leder det sammensatte hjemmelaget mot Vålerenga. Slik ser lagene ut. Det kan bli noen endringer:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *