God kollega og venn

Vi møtes igjen i jobbsammenheng, 20 år etter…

Tilbake til tidlig på 2000 tallet ansatte jeg Erik Platek som salgskonsulent i Ibas AS. Jeg var avdelingsleder, og makan til herlig tid sammen med en kollega har jeg aldri opplevd verken før eller siden.

Vi «rula» markedet innen det noe sære området; Ibas datasletting. Vi reiste Norge på kryss og tvers sammen og solgte software «Expert Eraser» og «Degausere» som fysisk destruerer lagringsmedier på en særs effektiv måte.

Erik er i dag en suksessrik toppleder, og har vært fronfiguren til Schütz Nordic i en årrekke. Han er rett og slett en gladhistorie. Bygd seg opp fra litt tøffe kår, mistet sin far og forbilde i ung alder, men har med fantastisk stå på vilje og holdninger til sitt arbeid lyktes på en måte som er til etterlevelse for alle og enhver. En hedersmann!

6. januar 2023 er vi igjen sammen, da igjennom et samarbeid vi begge har med Appfabrikken AS som arrangerer et webinar der vi begge skal vise hvordan vi jobber internt med våres app som et «intranett». Det var forresten Erik som tipset meg om denne løsningen for to år siden, og det har vært en udiskutabel suksess for oss i IDT Solutions AS.

Markedsføring til seminar 6/1-23

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *