Ronaldo

1/1-23: Siden jeg i november 22 skrev om Ronaldo og forsvarte litt hans situasjon, er noe skjedd som jeg faktisk er litt skuffet over. Mannen har gått bort og skrevet kontrakt med Saudi-Arabia…

Skrevet i november 2022: Det er som i de fleste tilfeller alltid to sider av en sak. Menigmann har nok igjennom gossip og enkelte medier fått det for seg at Christiano Ronaldo er den arrogante og bortskjemte fotballspilleren i denne saken. Det jeg tror vi glemmer er den kyniske industrien som ligger bak en fotballklubb og de milliardene som står på spill. Ja, spillerne får godt betalt og er sikret livet ut, og de er absolutt med på leken. Men, når vi ser hvordan FIFA opererer om dagen, så er det kanskje ingen grunn til å tro at det er så mye bedre nedover i systemet heller. Når det er sagt så har tydeligvis mange av spillerne også blitt en del av en ukultur som jeg personlig tror at før eller senere må ta en slutt. Pengene strømmer over, og av erfaring så vet vi at om dette ikke styres riktig «ala Det Norske Oljefondet», så går det gjerne galt.

Uansett så kan det være ok å se selve intervjuet som det snakkes om, der Ronaldo har klar tale ovenfor sin tidligere klubb Man U.

Intervju fra NRK

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *