La arbeidsplassen bli medisinen

Når livet utfordrer – la arbeidsplassen bli medisinen som skaper kraften til å ta tak

I dag sies det at nøkkelen til suksess er å skape psykologisk trygghet på arbeidsplassen. For å lykkes med det er det viktig at både ledere og medarbeidere tar sin egen mentale helse på alvor og at det legges til rette for at de som sliter, kan stå i arbeid som en del av veien igjennom utfordringen.

Jimmy Westerheim, grunnlegger av The Human Aspect-stiftelsen, kan bekrefte at det å prioritere psykisk helse på arbeidsplassen lønner seg – både for medarbeidere, ledere og bedriften.

– Sir Ian Cheshire, styreformann i Barkleys, har vært en banebrytende figur innenfor dette i mange år og har sagt at vi må slutte å diskutere om det er lønnsomt å satse på menneskers ved og vel. Det er jo innlysende, og det har heldigvis de gjennom «The Global Business Collaboration for Better Workplace Mental Health» etablert gjennom sine undersøkelser.

«Som leder bør du få lærdom om hvordan du både har ansvar for andre mennesker som står i tøffe ting, samtidig som du står i tøffe ting selv».

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *