På norske rulleski mot OL 2026

Verdens beste langrennsløper og skilandslag skal videreutvikle utstyr og sikkerhet sammen med den norske rulleskiprodusenten IDT frem mot OL i 2026.

– Verdens beste langrennslandslag skal også ha verdens beste rulleski. Vi har hatt et langt og godt samarbeid med IDT, og utviklet oss i fellesskap gjennom mange år. Nå forlenger vi avtalen frem til 2026, og sørger samtidig for at det norske landslaget fortsatt har de beste skiene også på barmark, sier langrennssjef Espen Bjervig.

Den norske rulleskiprodusenten IDT har jobbet tett med Norges Skiforbund siden 2007. Samarbeidet startet med utvikling av slipemaskin. De siste årene har IDT også vært eksklusiv leverandør av rulleski til de norske landslagene i langrenn, skiskyting og kombinert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *