Vi prøver igjen…

… med ny manager. Rart, jeg har to favorittlag. Begge klubber bytter managere altfor ofte, det er et usunt forbruk av ledere som skaper usikkerhet og null kontinuitet., noe som er helt avgjørende for suksess. Alt annet blir tilfeldigheter, og et snev av flaks dersom det skulle lykkes. Kanskje lykkes Everton og KIL nå, time will show. I Everton var Lampard uansett ferdig, og hadde ikke mer på lager. Fin fyr, men det holder ikke. Dyche kan komme inn med entusiasme, og god organisering defensivt, kanskje ikke kjent for sprudlende angrepsfotball, men i Everton har han bedre spillere «all over» enn i Burnley, og mer cash.

I KIL har en gammel kjenning tatt over roret, Vegard Hansen kan fort lykkes, en modig og flott type som er dedikert til fotball treneroppgaven. Håper han blir lenge på Gjemselund, for KIL har vel byttet 13-14 trenere siste 15 år…

Ingen hemmelighet at jeg også følger Vålerenga Fotball, blir jo slik når man har jobbet i klubben og fått et godt forhold til klubben og menneskene der. Samtidig er VIF veldig flinke til å ta vare på alle som har vært involvert i klubben tidligere. De inviterer til kamper, holder deg orientert, og ønsker deg velkommen. Så er det jo en herlig atmosfære på Utility Arena, unorsk og moro.

COYB💙 KIL!❤️ VIF!💙

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *