Sees i august…

Siste; Arsenal – Everton 4 – 0, 17 mål på 25 kamper, ingen spillerforsterkninger i januarvinduet, nedrykksplass uten tegn til forbedring. Nesten 70 år sammenhengende i toppdivisjonen, og siden oppstarten på 1880 tallet har Everton ca. 125 år i toppdivisjonen…

For de som ikke forstår den passion og engasjement engelsk fotball har (inkludert min kone:-) på oss fotballgale, så kan jeg si at, det er en mare!

Som Evertonsupporter er det tøffe tider, tap på tap på tap og en klubb som drives tilsynelatende godt, men med et spillermateriell som overhode ikke evner å prestere. Drift er en ting, men å lykkes sportslig er en annen, og her har tydeligvis ikke ledelsen den sportslige kompetansen som kreves på dette nivået. Det har pågått over lang tid, det er noe fundamentalt feil.

Derfor har jeg besluttet å koble meg av alt  som har med engelsk fotball frem til august 2023. ViaPlay er kansellert, apper er slettet og mailvarsler like så. På sosiale medier har jeg pauset alle kontakter mot klubb, folk og annet som linkes til Premier League. Resten av sesongen 22/23 får gå som den går, helt uten meg.

Kall det feigt, men nok er nok. Nå skal livet nytes, jobbe og leve et godt liv med familie og venner, uten og hver uke bite negler og bekymre seg over H, U eller B. Skal bli deilig!

Når august kommer, skal jeg igjen koble meg på, være supporter og følge laget, uansett hvilken divisjon Everton måtte befinne seg i.

«Glad i klubben i mitt hjerte siden 1972, men nå skjærer det så fælt at jeg tar ei fortjent pause.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *