EDOX

 EDOX DELFIN MECANO AUTOMATIC

Historien om Edox begyndte i Courrendlin, Schweiz i 1884, da merket ble laget av klokkemakere ekteparet Ruefli-Flury. Christian Ruefli-Flury begavet sin kone sitt første producerede lommeklokke som satte i gang historien om Edox.
  • Urverket er automatisk, noe som betyr at uret ikke har noe batteri, men i stedet er drevet av den energien som oppstår når klokken bæres på håndleddet. Med et automatisk urverk får du en langtidsholdbar klokke som urkjennere setter pris på.
  • Klokken er utført i rustfritt stål, noe som garanterer for holdbarhet og kvalitet.
  • En lekker rem av gummi. Ikke bare er remmen lett og behagelig å ha på, den er også solid og fleksibel.
  • Klokken er vanntett ned til 200 meter (20 ATM). Det betyr at det kan brukes til alle former for vannaktiviteter – herunder dykking med flaskedykking.
  • Denne klokken har montert safirglass som er det sterkeste og mest motstandsdyktige glasset et ur kan ha. Glasset er ripefritt, noe som i praksis betyr at glasset ikke kan ripes. Safirglass er derfor den beste beskyttelsen til klokken din.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *