Ei helg med både bryllup og 60 års lag

Lørdag 17/6 giftet min niese Anette, og Aksel seg i Holmekollen kapell, med en etterfølgende flott fest på Sporten. Og søndag 18/6 var det markering av broder Uno sin 60 års dag. Ble en fin sammenkomst med nærmeste famile og et knippe venner.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.       Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Kjære jubilant, du er nå 60 år! Tygg på den… og gratulerer med dagen!

Bror, året 2023 har vist seg å bli et spesielt år for oss. Jeg tenker spesielt på at vi har mistet våre foreldre på kort tid. Vårt fra før gode forhold, er i denne prosessen blitt ytterligere styrket. Og jeg er så glad for at vi er fleksible, og med respekt løser praktiske ting på en så smidig og god måte.

Det fantastiske bryllupet til Anette og Aksel i går, Henrik og Kristine i fjor, og min rolle som farfar i nær fremtid, setter ting i perspektiv. Et perspektiv om at vi to ikke akkurat blir yngre…😊

Nok om det, Vi er unge i sinn, og det er det viktigste.

Det er mye jeg kunne sagt om deg Uno. Først vil jeg takke for innbydelsen, og at vi nærmeste familie og venner kan samles i dag på jubileumsdagen din.

De første 12 årene av mitt liv, så var ikke du og jeg særlig tilknyttet hverandre. Men derfra og ut har vi vært brødre, turkamerater, aldri sagt nei til den festen…, vært medspillere og konkurrenter på fotballbanen, forlovere og gode venner.

Du er jo litt traust, og en tradisjonsrik type med en innebygd stahet som kan irritere en gråstein. Samtidig så har du en særs viktig kvalitet; selvironi.., det viser at du har godt selvbilde og god selvtillit.

Du har handlekraft, er veldig sosial og en livsnyter, og jeg siterer Bjørn Eidsvåg; Eg e bare ein mann, som gjør så godt han kan… Livet får uventede vendinger, og til dere unge vil jeg si; forsøk å forstå, livet er full av overraskelser, men det er også det som for meg gir utrykket «bare muligheter».

Jeg er glad for vårt vennskap kjære bror.

Gratulerer med 60 årsdagen, vi skåler for Uno

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *