Snipp snapp snute, så var Cup-eventyret…

Da ble det krasjlanding for Raufoss i Oslo. Tap 2-1 mot Kjelsås fra tredje nivå i kvartfinalen.

Ref min artikkel fra juni 23; Toppfotball i Gjøvikregionen del II – Bare muligheter (dagarnesen.no)

Er det ikke nå innlysende at man må se på hele strukturen rundt toppfotballen i regionen? Det var veldig synd at ikke Raufoss tok steget helt frem til Ullevål, for da hadde det vært innlysende at det er denne klubben man burde samlet seg rundt for et samlet og større prosjekt som kan gi en stabil toppfotballkultur. Istedenfor så står vi nå på stedet hvil der spesielt Gjøvik-Lyn og Raufoss føler seg «like gode» og er konkurrenter. Da blir det etter min mening fortsatt en kamp om å kjempe om en middelmådig plass i fotball Norge, Gjøvikregionen fortjener bedre.

To be continued…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *