Artig gjensyn 50 år senere

Barneskolen min på Kongsvinger. Her var vi klasse B, til og med 6. klasse. Det triste var at i 7. klasse ble vi splittet opp og spredd for alle vinder. Noen startet på Holt Ungdomsskole, og resten ble fordelt fire og fire på de andre 7. klassene på Tråstad Ungdomsskole.

De beste minnene fra Sentralskolen var nok det gode samholdet i klassen og fotballkampene i friminuttene der vi kun spilte med tennisball på asfalten. Vår klasse startet tidlig med klassefester, pølser og brus, dempet lys, kyss klapp og klem og spennende øyeblikk for unge jenter og gutter;-) Av mine beste kamerater i dag 50 år senere er faktisk de jeg startet i 1. klasse med på Kongsvinger Sentralskole. (Tore, Pål og Stig:-).

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *