Kreftkampen ble en stor suksess, igjen

For en kveld, og for en gjeng. Hopplandslaget stilte med alle sine stjerner som vi gleder oss til å følge når vinteren kommer. Stökl på sidelinja ledet sitt mannskap til seier 2-1 over et sammensatt Team Skinstad, som stilte med alt fra OL og VM Gull sankere, Eliteseriespillere, Kulturpersonligheter og andre lokale personligheter.

Virkelig et flott arrangement som Geir Langedrag er hovedkikador for. Det var litt følelser i sving før kampen da det ble markert ett minutts stillhet for familien til de etterlatte i anledning den tragiske flyulykken på Reinsvoll forleden. Flott gest.

Hovedformålet med kampen er å samle inn penger til kreftsaken, en sak som berører oss alle i en eller annen form. Det var et mål om å samle inn kr. 200 000,- Og vi passerer kr. 250 000,- i disse dager, helt fantastisk!

Morsomt å være en del av dette konseptet, sammen med så mange flott utøvere for en felles positiv sak.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *