Lyttekunsten – boka er et must

Kunsten å lytte kan nå læres og forstås bedre ved å lese boka «Lyttekunsten» av Rune Semundseth. Selv har jeg kommet et stykke inn i den 291 siders godt forklarende og meget nyttige livs-læreboka, og blitt mer bevisst allerede, noe så viktig!

For som forfatteren selv sier; det er fort gjort å gå over til seg selv i stedet for å være lydhør. De som lytter godt, gjør det av gode grunner. De har skjønt at de får mer innflytelse ved å lytte. De har skjønt at de lærer mer. De har skjønt at de blir bedre likt. De har skjønt at får mer ut av det ene livet de har, og at det blir rikere.

Jeg er heldig å kjenne til Rune, og det var særs hyggelig da han forleden tok kontakt etter mange år. Han hadde sett ett av mine innlegg på bloggen «Bare muligheter», der jeg skrev om han og aktuelle temaer innen ledelse.

Løp og kjøp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *