Min nye arbeidsgiver

2/1-24 trer jeg inn i nye utfordringer i min bokommune Østre Toten. Med næring i fokus skal jeg bidra til at bedrifter og næringsliv får en god oppfølging, og at økt sysselsetting og etableringer blir et sentralt tema for ansatte og politikere i kommunen.

Det er mange som jobber for næring i Østre Toten og regionen, og samarbeid, innsikt og hardt arbeid er nøkkelen til at vi lykkes.

Gleder meg til å bli kjent med alle involverte, både bedrifter, hjelpeapparat og kolleger. Og dette sier Ordfører om å bo og jobbe i kommunen.

Fun Fact Østre Toten kommune: Ca. 15000 bor her. Har fostret verdenskjente i skihoppere, også Olympisk mester Maren Lundby. Hjemkommunen til Ski VM sjef Åge Skinstad, Urbane Totninger, og medlemmene Arnulf Paulsen og Eldar Vågan i Vazelina. Kunstmaler Peder Balke kommer herfra, det gjør også vikingkonge Halvdan Svarte, forfatter Margit Sandemo og artist Inger Lise Rypdal for å nevne noen. Kommunen ved Mjøsas bredd er den nest største jordbrukskommunen i Innlandet, og en av norges største produsener av løk og potet. Kims potetchips produseres her, Kjeldstad bakeri x 2 har over 150 arbeidsplasser, og vil du bli best på ski går du på rulleski produsert av IDT. Grenser til; Vestre Toten, Eidsvoll, Stange, Ringsaker, Hurdal og Gjøvik. Jeg er bosatt og jobber her. Ps. «Helt på jordet» arrangeres her 17/8😊

Inn i jobben tar jeg med meg dette budskapet fra Jon Kristiansen, Leder i NHO Innlandet, der samarbeid er stikkordet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *