Samling ØTK Næringsforum

TEMAAFTEN-SUKSESS 7/3-24

Det ble en svært vellykket temaaften i Østre Toten Kulturhus i går. Nærmere 70 påmeldte fikk servert en god dose info, en suksesshistorie, nye (super)krefter i kommunen og deilige bagetter fra Kaffekruset 🥖☕️

Styreleder i Næringsforumet Roger Øversveen innledet. Status etter ett år: 52 medlemmer (knallbra, men vi vil gjerne ha flere!), etablert svært god dialog og faste møtepunkter med kommunen, laget møteplasser for næringen samt bidratt til å etablere ny næringsstrategi. Og masse spennende på gang 😀

Deretter fortalte Hege Valler Alfstad om hvordan Kaffekruset har blitt en suksess. Kreativt og imponerende! 👏👏👏

Så fikk vi møte den nye kommunalsjefen Ørjan Gangnes og næringsrådgiver Dag Arnesen, som fortalte hva de ønsker å gjøre for at Østre Toten Kommune skal bli mer næringsvennlig. Og det var SVÆRT friske takter fra de to nye bekjentskapene 🤩🤩 Dette lover bra, vi gleder oss til tett og godt samarbeid videre for å gjøre kommunen vår enda mer næringsvennlig.

Thomas Nyland ledet en runde med diskusjoner, der de engasjerte deltakerne drøftet og forslo konkrete tiltak både til kommunen og oss selv – som kan hjelpe oss til bedre vilkår for etablert og ny næringsvirksomhet.

Til slutt oppsummerte Espen N. Pettersen kvelden, før vi avsluttet med en kortreis matbit fra Kaffekruset.

Takk til alle som kom, vi gleder oss allerede til neste gang 😊👍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *