ArbeidsDag

Mer om Dag på LinkedIn

      See the source image    See the source image See the source image   See the source image See the source image   gandalf  See the source imageSe kildebildet   Se kildebildet     

– Deltagelse i referansegruppa: Tilflyttingsarbeid i norske distriktskommuner

– Test av «Job Match» tatt november 2022.

Kort om deg

Du har en velutviklet sosial kompetanse og har lett for å opprette de kontakter du behøver i arbeidet ditt. Det er antageligvis stimulerende for deg å bli kjent med nye mennesker, så nettverkene dine vokser nok frem på naturlig vis.

Dessuten vil du gjerne vokse, både kompetansemessig og som person. Dette gjør at du nok ønsker forandring velkommen og passer på å utvikle deg og lære deg noe nytt hele tiden. Foruten dette ser du ut til å se stor verdi i ting som fremsynthet og forsiktighet. Du har et utpreget fokus på sikkerhet og er nok ofte den som kan finne små sprekker i et resonnement og utpeke en potensiell risiko.

Du er lett tilgjengelig og har lett for å knytte nye kontakter på arbeidsplassen, særlig med personer som utgjør det nettverket som du kan behøve for å gjøre jobben din.

Ellers er du vant til å ta ansvar og påvirke ulike hendelser. Kanskje skjer det også at du forsøker å ha innflytelse over slikt som ligger utenfor ditt ansvarsområde? Videre er du en person det er vanskelig å lure. Dersom noen skulle forsøke å spille på dine følelser i sammenheng med at du stiller krav, blir de kanskje avfeid ganske så brutalt?

Som ansatt kan du bidra med tålmodighet med kompliserte oppgaver, mot til å sette grenser & et velutviklet moralsk kompass.

Din personlige arbeidsstil 

Prøv en personlighetstest: Få en konkret, «nøyaktig» beskrivelse av hvem du er og hvorfor du gjør ting slik du gjør.

Jeg tok teste og ble Konsul.

«Consuls have a clear moral compass – and it can be nothing short of baffling to them when other people’s actions don’t align with it.»

«Consuls rarely miss a birthday or holiday. Devoted to their relationships, they commit even the smallest details of their friends’ and loved ones’ lives to memory